BIOLOGISCH RUNDVLEES


Weet wat je eet! Wij laten regelmatig een rund slachten, nadat deze een goed leven op onze boerderij heeft gehad. Alle schakels in het proces zijn Skal-gecertificeerd, dus het vlees verkopen wij met het biologische keurmerk.

Nadat het rund is geslacht, blijft het ca. een week tot 10 dagen in de koelcel om te besterven, zoals vroeger gebruikelijk was. Daarna wordt het uitgebeend en versneden. Het vlees wordt geportioneerd vacuúm verpakt en diepgevroren. Alles is voorzien van stickers met vermelding van o.a. inhoud, gewicht en prijs.

De vriezer staat in de verkoopruimte, bij de eierautomaat. Wilt u vlees kopen? Bel één van de telefoonnummers die op de vriezer staan en we komen u graag helpen!

VERKOOPPRIJZEN BIOLOGISCH RUNDVLEES – een greep uit het assortiment

Rundergehakt 11,60 / kg

Braadworst 13,50 / kg

Hollandse biefstuk 24,00 / kg

Kogelbiefstuk 27,75 / kg

Knackworstjes (snack) 13,25 / kg

Ribeye 23,85 / kg

Saucijzen 13,15 / kg

Braadlap 16,65 / kg

Rundervinken 15,00 / kg

Bieflappen 16,35 / kg

Hamburgers 14,30 / kg

Voor overige prijzen: zie verpakking.

Hebt u speciale wensen? Wilt u bijvoorbeeld 2 kg biefstuk vacuúm verpakt, maar niet bevroren? Dat kan! Of wilt u ossenhaas aan één stuk? Ook dat kan! Hebt u andere wensen? Laat het ons weten. In overleg is veel mogelijk!