Verse eieren kopen in regio Twente

Van maandag tot en met zaterdag kunt u verse eieren kopen bij onze boerderijwinkel in Notter, een buurtschap in Wierden, nabij Rijssen en Nijverdal, in regio Twente. Bij ons zijn zowel scharrel- als biologische kippeneieren te koop en u kiest bij ons uit bruine of witte eieren. De scharreleieren hebben een bruine schaal en de biologische eieren hebben een witte schaal. (maar dat maakt niets uit voor de smaak van het ei, die zit namelijk binnenin de schaal)

Komt u verse eieren kopen bij onze boerderijwinkel nabij Rijssen in Twente?

Wanneer u onze boerderijwinkel binnenwandelt, ziet u dat bij ons niet alleen kippeneieren te koop zijn. U koopt in onze winkel in de buurt van Rijssen, in regio Twente, naast verse eieren ook vlees van hoogwaardige kwaliteit. Wij behandelen al onze dieren met respect en zij hebben dan ook allen een mooi leven. Wanneer u dus eerlijke producten, zoals verse eieren wilt kopen, komt u langs in onze winkel in de buurt van Rijssen, in regio Twente. Via onze eierautomaat zijn onze kippeneieren te koop. U kiest eenvoudig welke soort eieren u wilt (scharrel- of biologische eieren). Voor tien scharreleieren betaalt u € 1,40 en voor tien biologische eieren betaalt u € 2,30.

Proef de passie door uw producten bij ons te kopen

Woont u in regio Twente en wilt u graag bij onze winkel in de omgeving van Rijssen langskomen om verse eieren te kopen? U vindt ons aan de Schapendijk 4 in Notter, een buurtschap in Wierden. De kippeneieren die bij ons te koop zijn, worden met liefde gelegd en met zorg voor u geselecteerd. U proeft de passie en de pure smaak van onze heerlijke eieren. Heeft u nog vragen? Bel ons dan via 06 36 57 72 74 of 06 40 99 46 71, stuur een e-mail naar brieneoord@gmail.com of loop onze boerderijwinkel binnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *