Biologisch vlees kopen in regio Twente


Door uw biologisch vlees te kopen bij onze boer in regio Twente, weet u precies wat u eet. Wij laten regelmatig een rund slachten nadat deze een goed leven op onze boerderij heeft gehad. Alle schakels in het proces zijn Skal-gecertificeerd, dus rundvlees met het biologisch keurmerk kunt u kopen in onze buurtschap Notter, in regio Twente.

Biologisch vlees kopen doet u in onze winkel in Twente of bestel het online

Nadat het rund is geslacht, blijft het circa een week tot tien dagen in de koelcel om te besterven, zoals vroeger gebruikelijk was. Het biologisch rundvlees in onze winkel in Twente wordt hierdoor smakelijk en mals. Daarna wordt het uitgebeend en versneden. Het bio vlees wordt geportioneerd vacuüm verpakt en diepgevroren waardoor u vers vlees kunt kopen. Alles is voorzien van stickers met vermelding van onder andere de inhoud, het gewicht en de prijs. U weet dus precies wat voor stuk biologisch vlees u kunt kopen bij onze boerderijwinkel in Notter, in regio Twente.

De vriezer staat in de verkoopruimte bij de eierautomaat. Wilt u bio vlees kopen? Bel een van de telefoonnummers die op de vriezer staan en we komen u graag helpen! Wenst u biologisch rundvlees in onze winkel in Twente te kopen of wilt u liever een bestelling plaatsen? Bij ons kunt u kiezen uit beide opties.

Hierbij ziet u een greep uit ons assortiment:

Rundergehakt 11,60 / kg

Braadworst 13,50 / kg

Hollandse biefstuk 24,00 / kg

Kogelbiefstuk 27,75 / kg

Knackworstjes (snack) 13,25 / kg

Ribeye 23,85 / kg

Saucijzen 13,15 / kg

Braadlap 16,65 / kg

Rundervinken 15,00 / kg

Bieflappen 16,35 / kg

Hamburgers 14,30 / kg

Heeft u speciale wensen omtrent het kopen van biologisch vlees bij onze boer? Wilt u bijvoorbeeld twee kilo bio vlees, zoals biefstuk, vacuümverpakt maar niet bevroren kopen? Of wilt u biologisch rundvlees, zoals ossenhaas, aan één stuk kopen bij ons in Twente? Dat regelen wij graag voor u.