Scharreleieren kopen

U kunt scharreleieren van hoogwaardige kwaliteit kopen bij Notters ei in Wierden, nabij Rijssen, in de regio Twente. Op onze boerderij vindt u één stal waar onze kippen binnen wonen. Ze krijgen meerdere keren per dag voer en ze kunnen onbeperkt water drinken. In de stal staan volières, dat zijn stellingen waar een kip op verschillende niveaus kan eten, drinken, slapen of een ei kan leggen. In deze stal wordt in alle natuurlijke behoeftes van de kip voorzien. 

Scharreleieren kopen bij deze boerderijwinkel in de omgeving van Rijssen in Twente

U herkent scharreleieren aan de ei-code die begint met 2NL. Onze biologische eieren koopt u eenvoudig in onze winkel. Wij helpen u graag als u bij ons in Twente, in de omgeving van Rijssen, bruine scharreleieren of witte biologische eieren komt kopen. U kunt bij ons ook terecht voor biologisch BBQ vlees.

Bruine of witte eieren?

We hebben bruine scharrelhennen. Wilt u weten wat het verschil is tussen witte en bruine kippen? Dit verschil zit voor u voornamelijk in de kleur van de eischaal. Verder zijn witte kippen duurzamer dan bruine. Witte kippen kunnen namelijk met minder voer toe, ze leven langer en leggen meer lekkere eieren. Waarom wij daarnaast kiezen voor bruine kippen? Dit komt omdat de meeste klanten van de eierautomaat vragen om eieren met een bruine schaal. De klant is koning!

Koop bij ons uw eieren van hoogwaardige kwaliteit

We krijgen minimaal een keer per jaar controle of we volgens de voorschriften werken. Zo worden de scharreleieren die u bij onze eierautomaat in Wierden, nabij Rijssen, in regio Twenten kunt kopen, goedgekeurd door Stichting IKB Ei en de Duitse kwaliteitsregeling KAT. Wilt u meer weten over onze eieren? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar brieneoord@gmail.com. Het is ook mogelijk om ons te bellen via 06 36 57 72 74 of 06 40 99 46 71.